xcounter
#

Наша "Точка-У" випалила дотла укріпрайон росіян на Чернігівщині (фото)

210295
Пуск ОТРК "Точка-У" Збройних Сил України, ілюстративне фото довоєнних часів
Пуск ОТРК "Точка-У" Збройних Сил України, ілюстративне фото довоєнних часів

Чим більше у наших військових буде ракет з дальністю стрільби в 100-120 км, тим швидшими стануть темпи утилізації ворога

Під час боїв за Чернігівщину ЗСУ завдали удар по укріпрайону та перевалочній базі орків, які розташувались поблизу одного із сіл та однієї із залізничних станцій в регіоні.

Село рашистам було як "живий щит" для стрільби артилерією, станція слугувала для перевалки пального. Але в один момент ці безчинства припинились - на голову оркам прилетіла ракета оперативно-тактичного ракетного комплексу "Точка-У" Збройних Сил України. Про це йдеться в публікації порталу АрміяInform.

Читайте також: Переходимо на калібри НАТО, або що Україні дасть купівля САУ Zuzana в Словаччині

З однієї сторони, маємо перше за час війни повідомлення від нашого Міноборони про те, що наші військові успішно застосовують комплекс "Точка-У" проти ворога.

З іншої сторони, маємо вдале підтвердження – якщо Захід дасть Україні далекобійні ракетні комплекси, утилізація орків стане швидшою на порядок.

В одному із своїх матеріалів Defense Express розповідав, що в країнах Східної Європиє певна кількість ОТРК "Точка", поставлених на зберігання. Сподіваємось, що ЗСУ отримають і таке озброєння, в рамках допомоги партнерів по НАТО.

Читайте також: Які системи артилерії потрібні Україні від країн НАТО