xcounter
#

"Народні панцерники": нова книга про унікальні броньовики, створені у перші роки війни з ворогом

Понад 75 знакових броньовиків та 125 інтерв'ю з творцями та користувачами "шушпанцерів"
Книга Сергія Камінського  "Народні панцерники"
Книга Сергія Камінського "Народні панцерники"
1450

Книга від автора телепрограми "Техніка війни" підполковника ЗС України Сергія Камінського під назвою "Народні панцерники" - проєкт, що з самого початку був підтриманий Defense Express з огляду на його унікальність. Тепер - час читачів "проголосувати" передзамовленням за це цікаве видання.

Книга "Народні панцерники" – це уявна виставка-майданчик знакових саморобних броньовиків, яких створили активісти для захисників України, починаючи з 2014 року, коли був брак справної техніки, не кажучи вже про захищену.

Після перемоги над агресором автор мріяв зібрати народне надбання в одному місці. Та згодом збагнув, що єдиною локацію, куди можливо стягнути всю цю вражаючу техніку, є саме книга. Бо доля кожної машини склалася по-різному… Деякі з шушпанцерів ще на службі, а деякі вже на звалищі. Якісь були знищені на війні, а якісь скинули свій захист, аби легше "дихалося".

Бойові шушпанцери на першому етапі війни були захистом для українських добровольців

Це військово-історичне ілюстроване видання українською мовою має обсяг 224 сторінки і розповідає про більш ніж 75 унікальних народних броньовиків.

Усі вони створені на базі цивільних або військових машин, які з заводу були не захищеними. Тобто жодного БТР, БРДМ, БМП, МТЛБ у книзі немає.

В кожному з 50 розділів є стандартні підрубрики, що характеризують машини: "База" на якій створено зразок, "Бронювання", "Озброєння" та "Бойовий шлях".

Автор книги Сергій Камінський та перші надруковані аркуші нової книги

Аби зібрати ексклюзивний матеріал, Сергій Камінський провів понад 125 інтерв’ю з механіками, волонтерами, спонсорами та воїнами-"юзерами", які завдяки спонсорам отримають по книжці в подарунок.

У час нестачі заводських захищених зразків ці імпровізовані броньовики виконали свою місію – захистили безцінні життя воїнів! Тому це журналістське дослідження насамперед про людей, які врятували інших людей.

Ініціатива та потреба були поштовхом для нових рішень

Ще у своїй роботі автор подає добірку "шушпанцерів" проросійських бойовиків, а також українських "Народних панцерників", що не ввійшли в книгу через брак фактажу.

На останок подано аналіз сплесків створення саморобних броньовиків у світі за останні 100 років: від "Остінів" УНР до "джихад-мобілів" "ІДІЛ".

Імпровізовані броньовики виконали свою місію – захистили безцінні життя воїнів!

Книга від автора телепрограми "Техніка війни" підполковника ЗС України Сергія Камінського сподобається не лише тим, кого цікавить технічний бік антитерористичної операції (АТО) та операції Об’єднаних сил (ООС), а й любителям бойовика-антиутопії "Скажений Макс" ("Mad Max").

І на такому їздили...

Друкується книга на глянцевому папері у форматі 210х275 мм. (як серія книжок Сергія Згурця "Оружие Украины") з твердою обкладинкою. Завдяки сотням фото і десяткам QR-кодів з переходом на відео, читач зможе наочно побачити, яких перетворень зазнали машини упродовж брьонювання і як цей народний захист витримав випробування війною на Сході України.

Вигляд книжкового розвороту

Замовити книгу "Народні панцерники" за зниженою ціною -20% можна до 25 квітня, написавши на Viber, Whatsapp, Telegram за номером +38(099)10-54-999, або особисте повідомлення на https://www.facebook.com/folkarmour, або листа на електронну пошту [email protected].

Ваші кошти стануть інвестицією у інформаційну війну України, адже в книзі зібрані докази агресії РФ на Донбасі, а також можуть піти на англомовну версію, щоб читачі за кордоном дізналися більше правди про війну з Росією.