xcounter
#

Москва-Сіті перетворюється у Чорнобаївку: українські дрони систематично атакують столицю РФ

2539
Результат атаки дроном Москва-Сіті 23 серпня
Результат атаки дроном Москва-Сіті 23 серпня

А для атаки столиці РФ дрони летять за доволі цікавими маршрутами, обходячи зони ППО ворога

Сьогодні, 23 серпня, у ночі дрони-камікадзе знову атакували Москву, один з яких успішно уразив одну з будівель у "діловому центрі" російської столиці "Москва-сіті". І через систематичність таких ударів, які вже не викликають здивування, схоже, що мова йде про настільки методичні удари, як свого часу під час звільнення Херсону завдавались по позиціях ворога у Чорнобаївці.

Відео з цим епізодом вже є у мережі. Але необхідно зазначити, що дрон врізався у недобудований хмарочос Moscow Towers (деякі джерела невірно вказують One Tower, будівництво якого знаходиться на стадії котловану).

Читайте також: Чому в США нема ракет MGM-52 Lance, які були "попередниками" ATACMS

Офіційно російська влада підтвердила факт атаки, зазначивши, що загалом було три дрони, два з яких були перехоплені на підльоті до Москви у Можайському та Хімкинському районі. А третій, який долетів уразив хмарочос - був "пригнічений засобами РЕБ", що знову підтверджує, що ця фраза є проявом "новояза" на кшталт "хлопок".

Але інформація відносно районів "перехоплення" інших двох дронів, доволі цікава через їх географію. Якщо Можайський район знаходиться на південному заході Москви, то Хімкинський на північному заході.

Хімкінський район москва
Хімкінський район Москви

Падіння дрона там підтверджуються відео з його уламками та повідомленнями від місцевих жителів, що він впав, не просто у районі Хімок, а у самому населеному пункті, у мікрорайоні Старбєєво. При цьому дрон традиційно для РФ "збили" таким чином, що він впав на неназвану будівлю.

Й таким чином можливо, що українські дрони здійснюють доволі складний маршрут для атаки, для того, щоб обійти позиції ППО ворога та атакувати з різних напрямів.

Читайте також: Скільки новітніх вертольотів Apache та озброєння до них можна купити на 12 млрд доларів