xcounter
#

​Мінстратегпром відповів "Укроборонпрому" - концерн зриває реалізацію завдань, визначених Президентом

Мінстратегпром здивований "демаршем" "Укроборонпрому"
Мінстратегпром здивований "демаршем" "Укроборонпрому"
1398

Війна "Укроборонпрому" та Мінстретегпрому перейшла у "гарячу фазу"

Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості відповіло на звернення ДК "Укроборонпром", в якому він звинуватив урядовців у "згортанні реформи" оборонно-промислового комплексу країни.

У міністерстві здивовані "демаршем" керівництва "Укроборонпрому" і "спробою позиціюватися, як ексклюзивний "політичний гравець", що має виключне право визначати пріоритети, методи та шляхи реформування і розвитку надважливої стратегічної галузі держави та надавати оцінку органам державної влади".

Читайте також: За останні роки "Укроборонпром" "вивів" з підприємств понад 260 млн гривень

"Публічне втручання у не належну до компетенції суб’єкта господарювання сферу - державну військово-промислову політику, не може розцінюватися інакше ніж спроба зірвати реалізацію завдань, визначених Президентом України та закріплених чинним законодавством", - йдеться у повідомленні Міністерства з питань стратегічних галузей.

Фоменко укроборонпром
Після звільнення Абромавичуса в.о. гендиретора "Укроборонпрому" призначено Ігоря Фоменко, який раніше був заступником

Також урядовці запропонували звернути увагу на "некомпетентність та необізнаність авторів тексту", який опублікував концерн.

"Можливо їм невідомо про триваючу впродовж останніх кількох місяців спільну роботу представників Мінстратегпрому, Комітетів Верховної Ради України та концерну, спрямовану на вдосконалення існуючої законодавчої бази, розробку нових нормативно-правових актів, необхідних для реформування оборонно-промислового комплексу", - підкреслили у Мінстратегпромі.

Читайте також: ​Новітня українська РСЗВ "Буревій" пройшла вогневі випробування: ексклюзивне відео