xcounter
#

Кремлівські пропагандони "потопили" списаний корвет "Вінниця"

5496
Корвет ВМСУ "Вінниця", архівне фото з відкритих джерел
Корвет ВМСУ "Вінниця", архівне фото з відкритих джерел

За відсутністю реальних перемог рашисти "вчепились" за корабель, що вийшов з ладу ще 15 років назад

Російські пропагандисти на своїх ресурсах заявила, що армія РФ начебто потопила корвет ВМСУ "Вінниця", що стояв на рейді Очакова. Але в цьому епізоді орки одразу двічі "дали в штангу".

По-перше, ворог собі приписав "потоплення" уже так списаного та пошкодженого корабля, що ще в 2007 році вийшов зі строю через пошкодження підводної частини. По-друге,тут в росіян вийшов "розсинхрон", бо пропагандони поспішили зробити "вкид", не чекаючи офіційної відмашки від Міноборони РФ. На цю показову історію звернуло увагу інформагентство АрміяInform.

Читайте також: Як судно ВМСУ "Балта" допомогло не пропустити кораблі рашистів до Одеси (відео)
Корпус списаного корвета ВМСУ "Вінниця" в об'єктиві дрона рашистів, червень 2022 року, зображення з відкритих джерел

Об’єктивності ради – корпус "Вінниці", що ліг на бік, потрапив в об’єктив рашистського БПЛА. Ці кадри потім з’явились у відкритому доступі, що власне й дало кремлівським пропагандонам вигадати "перемогу" зі списаним корветом ВМСУ.

Але тут має місце інша тенденція. Росіяни намагаються взяти під свій контроль гавань Очакова, щоб ближче підступитись до Миколаєва, та нарешті "відкрити вихід" із морського порту в тимчасово окупованому Херсоні. Своєї мети ворогу досягти не вдається. Тому пропагандонам за відсутністю реальних перемог довелось "чіплятись" за корабель, що вийшов з ладу ще 15 років назад.

Корвет ВМСУ "Вінниця", архівне фото з відкритих джерел
Читайте також: Західні ЗМІ натякнули, як Очаків став важливою точкою в битві за Південь України (фото)