xcounter
#

Командування рашистів "затиснули" з обох боків: як не Путін, то власні солдати

89399
Рашисти не хочуть йти вперед, щоб не згоріти десь у танку після пострілку ПТРК
Рашисти не хочуть йти вперед, щоб не згоріти десь у танку після пострілку ПТРК

Після Чорнобаївки та понтонних переправ рашисти не дуже хочуть йти у наступ

Російське командування все частіше зіштовхується з тим, що їхні підлеглі відмовляються йти у наступ під час бойових дій в Україні.

Як повідомляє ГУР МОУ, кілька підрозділів 70 гвардійського мотострілецького полку відкрито відмовилися від участі у війни й, ба більше, вимагають, щоб їх повернули у місця постійної дислокації.

Читайте також: Двох генералів-рашистів ліквідовано: ЗСУ знищили передовий пункт управління 49 загальновійськової армії

Водночас рашистські командири активно "воюють" з такими проявами непокори – найбільш активних бунтарів відправляють на небезпечніші ділянки фронту, а для виявлення та нейтралізації ініціаторів цієї ініціативи наповнюють підрозділи полку позаштатними агентами відділу ФСБ 58-ї загальновійськової армії.

Це – частина знищених вищих командирів армії РФ

Тож для військового командування РФ прийшли дійсно непрості часи. Так, якщо "знизу" командирам вставляють палиці в колеса підлеглі, то генералітет "отримує на горіхи" вже від Путіна.

Так, як раніше розповідав Defense Express, РФ пустила в хід "сталінський механізм" покарання неугодних генералів – під гарячу руку наразі потрапили три генерали, два адмірали та один полковник.

І якщо адміралів та генералів звинувачують у поразках на полі бою, то до полковника, ймовірно, будуть питання за банальне розкрадання ОВТ, що знаходилося на зберіганні.

Читайте також: Заступник командувача 8-ої армії РФ генерал-майор Володимир Фролов - ліквідований: у РФ пройшов похорон
ТЕГИ Війна