xcounter
#

​"Київський бронетанковий завод" передав чергову партію відремонтованих БТР-80

613
​"Київський бронетанковий завод" передав чергову партію відремонтованих БТР-80

БТР-80 на КБТЗ пройшли плановий регламентний ремонт та отримали сучасні засоби зв’язку та навігації

"Київський бронетанковий завод" в рамках державного оборонного замовлення 2019 року передав до українського війська партію з дев’яти відремонтованих БТР-80.

Усі бронемашини пройшли плановий регламентований ремонт, отримали нові сучасні засоби зв’язку та навігації, а також нові 29-дюймові покришки українського виробництва.

Читайте також: ​Т-72АМТ - постріл високоточним "Комбатом" (ексклюзивне відео з випробувань)
БТР-80 КБТЗ
Партія з дев'яти БТР-80 була передана попри особливості роботи під час карантину

"Сьогодні ми передаємо нашим захисникам останню партію відремонтованих бронетранспортерів БТР-80. Роботи довелося закінчувати в особливому режимі карантину, але усі наші зобов’язання в рамках державного оборонного замовлення 2019 року тепер виконано", - повідомив директор КБТЗ Володимир Синявський.

Як зазначив Ігор Фоменко, заступник гендиректора з виробництва "Укроборонпрому", до складу якого входить "Київський бронетанковий завод", КБТЗ мав завершити контракт восени минулого року.

БТР-80 КБТЗ
БТР-80 отримали цифровий зв'язок та навігацію

"Через затримки у фінансуванні державних гарантій та додатковий обсяг робіт, який було виявлено вже після поглибленого дефектування, виконання робіт було затримано", - повідомив Ігор Фоменко.

Додавши, що бронетанковими підприємствами "Укроборонпрому" з початку року замовникам поставлено понад 300 нових, відновлених та модернізованих зразків озброєння та військової техніки.

Читайте також: ​Чому Росія не змогла запустити Т-14 "Армата" у серію