xcounter
#

Як працює бойовий розрахунок української РСЗВ "Смерч" (відео)

29961
РСЗВ "Смерч", фото ілюстративне
РСЗВ "Смерч", фото ілюстративне

Артилеристи ЗСУ впевнені у тому, що ворогу не вдасться прорвати лінії оборони

Телерадіостудія МО України "Бриз" опублікувала відео з роботою розрахунків українських ракетних систем залпового вогню БМ-30 "Смерч" – попри те, що рашисти вкотре намагаються прорвати лінію оборони на Донеччині, військові бойових розрахунків РСЗВ "Смерч" впевнені, що ворогу не вдасться це зробити.

"Українські артилеристи вправно знищують ворожу техніку та живу силу противника і робитимуть це до повного звільнення нашої землі від російської пошесті", – зазначається у повідомленні.

Читайте також: Ворог перевів виробництво "Калібрів" та ракет до "Смерчів" на цілодобовий режим - Генштаб ЗСУ

Раніше артилеристи окремої мотопіхотної Маріупольської бригади розповідали, як вони "кошмарять" ворога за допомогою "тактики кочівних гармат", яка допомагає вирахувати позиції розрахунків ворога та знищити їх.

А поки українські артилеристи доводять свою ефективність на полі бою, ворог шукає способи захистити свою техніку і щоразу вдається до дивних рішень – як от у випадку з РСЗВ "Ураган" на фото нижче.

Нова технологія захисту від рашистів
Нова технологія захисту від рашистів

Читайте також: Під захистом ЗРК "Оса-АКМ": українські РСЗВ "Смерч" тренувалися знищувати позиції російської авіації та БПЛА