xcounter
#

Із-за високої ціни газу "Зоря"-"Машпроект" переходить "на спеціальний режим роботи"

2296
Один із цехів заводу "Зоря"-"Машпроект", фото - прес-служба підприємства
Один із цехів заводу "Зоря"-"Машпроект", фото - прес-служба підприємства

Унікальне підприємство-виробник силових установок для кораблів переходить на позмінний режим праці – 45 хвилин на роботу, 15 хвилин на обігрів

Виробничі підрозділи ДП "Зоря"-"Машпроект" із-за високих цін на газ вимушені тимчасово перейти на спеціальний режим роботи у холодний період року. Підприємство не може забезпечити повноцінне опалення приміщень.

Тому тимчасово встановлює внутрішньозмінний режим праці та відпочинку – 45 хвилин на працю праці, 15 хвилин на обігрів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ДП "Зоря"-"Машпроект".

Читайте також: ХКБМ з березня переходить на одноденний робочий тиждень - всіх незгодних чекає звільнення -документ (оновлено)
Головний корпус ДП "Зоря"-"Машпроект", ілюстративне фото з відкритих джерел

Рятувати ситуацію на підприємстві збираються за допомогою електронагрівальних приладів – їх поставлять у приміщення для відпочинку працівників. Першу партію електрообігрівачів "Зоря"-"Машпроект" отримає уже в середу, а до кінця тижня усі приміщення для обігріву співробітників заводу мають бути облаштовані.

"По завершенні опалювального періоду підприємство продовжить реалізацію заходів з підвищення ефективності опалювальної системи та з енергозбереження. Послуги з теплопостачання населенню міста надаються у повному обсязі", - наголошують в прес-службі ДП "Зоря"-"Машпроект".

Біля заводської прохідної ДП "Зоря"-"Машпроект", ілюстративне фото з відкритих джерел

Як раніше розповідав Defense Express, "Зоря"-"Машпроект" у січні цього року із-за високої ціни на газ було вимушено перейти на режим "вільних від роботи днів".

І під час такого періоду в двох цехах невідомі навмисне пошкодили дороговартісну електроніку та вкрали звідти елементи із кольорових металів. Режим "вільних від роботи днів" мав дати економію в 60 млн грн, яким був обсяг збитків від крадіжки – невідомо.

Цех ДП "Зоря"-"Машпроект", ілюстративне фото з відкритих джерел
Читайте також: Майбутнє Ан-178 та Ан-70 для Збройних Сил України в деталях - інтерв’ю з Олександром Лосем (відео)