xcounter
#

До України союзники направлять додаткову зброю - Міністр оброни України

2929
До України союзники направлять додаткову зброю - Міністр оброни України

Союзники посилять оборону України новою зброєю

Міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що Україна невдовзі отримає додаткове посилення у вигляді сучасної зброї та інших ресурсів від наших партнерів.

Про це він заявив у своєму зверненні, в якому підкреслив, що Україна вистояла першу, найскладнішу добу, а окупанти понесли суттєві втрати.

Читайте також: Україна дає гідну відсіч військам РФ: події другого дня агресії (постійно оновлюється)

"Також я майже усю ніч спілкувався з колегами-міністрами оборони держав, що надають нам постійну підтримку. Реакція світу стає більш чіткою. Невдовзі ми отримаємо додаткове посилення у вигляді сучасної зброї та інших ресурсів від наших партнерів", - заявив міністр оборони України.

Найголовніше, що Україна дійсно витримала перші бої. В небі України діє наша авіація, працює система протиповітярної оборони. З останніх прикладів: мережею шириться відео, на якому український МіГ-29 збиває ворожий Су-35.

На землі ворог блокується та знищується, місцеве населення масово записується до лав ЗСУ, зокрема, Територіальної оборони.

Відірвана башта російського танка

"Нам вже вдалося зламати плани російських окупантів. Тепер важливо знищити морок брехні, який створює Кремль. І це буде кінцем серійного вбивці і ґвалтівника, який атакує сусідів", - підкреслив Резніков.

Читайте також: На підступах до Херсону ворога розбито - Сухопутні війська ЗСУ