xcounter
#

Чугуїв звільнено від рашистів, а величезна колонна під Києвом застрягла у багнюці

Чугуїв звільнено від рашистів, а величезна колонна під Києвом застрягла у багнюці
6076

ЗСУ успішно переходять у контрнаступ, а Україні допомагає навіть погода

У ході боїв українські військові звільнили Чугуїв під Харковом, про це передає Генеральний штаб ЗСУ. Більше того, під час контрнаступу, судячи з усього, було знищено і штаб ворога.

"Окупантам нанесено великих втрат в особовому складі та техніці. Знищено командира 61-ї окремої бригади морської піхоти ЗС РФ підполковника Дмитра Сафронова та заступника командира 11-ї окремої десантно-штурмової бригади "ВДВ РФ" підполковника Дениса Глєбова", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Зведення ГШ ЗСУ: проводиться оборонна операція на всіх напрямах висування противника

Зазначимо, що повернувши Чугуєв українські військові тепер контролюють важливий вузол доріг, а частина російських підрозділів, яка рухалась у бік Балаклеї тепер, скоріш за все, відрізані від основних сил.

Також стала відома і доля величезної 5-кілометрової колони техніки противника, яка рухалась у бік Києва через Зону відчуження у напрямі Києва через Гостомель. У Пентагоні, під час брифінгу для журналістів, заявили, що вона загрузла в багнюці і стоїть без палива.

На відео - колона противника станом на 28 лютого.

Водночас на Таврійському напрямку ворог продовжує наступ у напрямку міста Запоріжжя силами до трьох батальйонно-тактичних груп.

А також налагоджує логістику - рашистам вдалось відновити рух потягів по Антонівському залізничному мосту через Дніпро поблизу Херсону. Окрім того, на 25 км північніше Миколаєва рашисти форсували річку Інгул.

Читайте також: Комплекс "Точка-У": як відрізнити цю небезпечну техніку
ТЕГИ Війна