xcounter
#

Бойовий дрон "Миротворець" від КВП "Синергія" пройшов заводські випробування

13842
​Протитанковий "Миротворець" з "Амулетом" від ДККБ "Луч"
​Протитанковий "Миротворець" з "Амулетом" від ДККБ "Луч"

Під час випробувань компанія тестувала "транспортну" версію роботизованої платформи "Миротворець"

Конструкторсько-виробниче підприємство "Синергія" провело заводські випробування своєї роботизованої плаваючої платформи "Миротворець". Відповідне відео з випробувань компанія опублікувала в своєму аккаунті на Youtube.

Як стверджується у відео, під час випробувань роботизована платформа виконувала умовну задачу з термінового доставлення медикаментів пораненим в зону бойових дій.

Випробування проходили в зимових умовах – "Миротворець" успішно перетнув засніжене поле і, як стверджується у відео, загалом може "проїжджати там, де не проїдуть позашляховики" та "легко долає засніжені грунти, паводки, річки, болота".

Роботизована платформа
Варіанти корисного навантаження для платформи "Миротворець"

Зазначається, що управління платформою здійснювалося на відстані 2000-2300 м в умовах непрямої видимості. Водночас максимальна дальність керування платформою – до 5000 м.

Нагадаємо, новий "гравець" оборонно-промислового комплексу України КВП "Синергія" продемонструвало наземну роботизовану платформу "Миротворець", яка була створена спільно з іншими українськими компаніями, у серпні цього року.

Defense Express мав змогу детально поспілкуватися з розробниками цього дрона під час Міжнародного оборонного інвестиційного форуму України, який проходив на базі КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Читайте також: Битва дронів: Десантно-штурмові війська оцінили Ironclad, Ласка 2.0 та РСВК-М "Мисливець"