xcounter
#

Білоруські війська можуть вторгнутися в Україну вже ввечері 11 березня

3192
Білоруські війська можуть вторгнутися в Україну вже ввечері 11 березня

Вже сьогодні білоруські війська можуть перейти кордон України та приєднатись до рашистських агресорів

За попередніми даними, білоруські війська можуть бути залучені до провокації проти України за попереднім зговором громадян Путіна та Лукашенка вже сьогодні ввечорі, в п’ятницю, 11 березня.

Як повідомляють джерела, що є близькими до центрів прийняття рішень в Кремлі та в адміністрації самопроголошеного "президента" республіки Білорусь, після першого раунду переговорів, що сьогодні відбулись між очільниками РФ та РБ у Москві, Путін і Лукашенко зробили по одному дзвінку.

Є висока ймовірність того, що білоруський та російський диктатори могли віддати розпорядження щодо організації цілеспрямованої акції проти України: Путін – здійснити провокацію у вигляді обстрілу російськими літаками в районі Державного кордону України білоруської території (з боку України); Лукашенко – готуватись ЗС РБ до початку вторгнення в Україну.

Аналіз отриманої інформації може свідчити про те, що наразі існує висока ймовірність того, що білоруські війська можуть бути залучені до початку дій на території України вже сьогоні в п’ятницю, 11 Березня, о 22:00 за часом у Мінську (UTC+3), що відповідає 21.00 за Київським часом (UTC +2).

Читайте також: Рашисти влаштували бомбардування території Білорусі
ТЕГИ Війна