xcounter
#

Білорусь звинуватила Польщу в обстрілі прикордонного пункту з рогатки та ліхтарика

3979
Білорусь звинуватила Польщу в обстрілі прикордонного пункту з рогатки та ліхтарика

Інцидент стався на білоруському автодорожньому пункті пропуску Піщатка

Державний прикордонний комітет Республіки Білорусь повідомив, що у ніч із 10 на 11 квітня польські військовослужбовці обстріляли білоруський автодорожній пункт пропуску Піщатка, а також сліпили білоруських прикордонників стробоскопами.

"Незаконні дії [ред. - польської] сторони зафіксовані камерами відеоспостереження. Під час перевірки території білоруським прикордонним нарядом виявлено пошкодження стін прикордонних модулів, а також металеві кульки", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Унікальна можливість ЗСУ перевірити черговий "аналоговнет": армія РФ везе до України БМПТ "Терминатор"

Водночас на відео зафіксовано, як невстановлені особи для "обстрілу" використали звичайну рогатку.

А сама білоруська сторона навіть показала ті самі металеві кульки, які "завдали шкоди" білоруській землі.

Нагадаємо, що Білорусь з 24 лютого стала плацдармом для армії РФ. Саме з її території здійснювався наступ на Київ через Зону Відчуження. З її території йшли колони забезпечення для катів та нелюдів, які окупували Ірпінь, Бучу та Гостомель. З білоруських аеродромів злітають російські бойові літаки, які нищать міста та запускаються ракети, які вбивають цивільне населення, жінок та дітей.

Водночас у самій Білорусі існують сили спротиву, які намагаються вести підпільну боротьбу проти армії РФ, зокрема шляхом рейкової війни, а також збором інформації щодо переміщення підрозділів рашистів, польотів літаків та стартів ракет.

Читайте також: На Донеччині бійці 54-ої бригади розбили бронетанкову колону рашистів (відео)
ТЕГИ Війна