xcounter
#

"Бавовна" в Джанкої була настільки потужна, що зачепила поїзди на "Кримському мості"

14344
Ешелон рашистів проходить "Кримський міст", ілюстративне фото з відкритих джерел
Ешелон рашистів проходить "Кримський міст", ілюстративне фото з відкритих джерел

Або як один ювелірний удар бодай тимчасово "поклав" всю логістику військових вантажів окупантів на Кримському півострові

У відкритому доступі вже з’явилась інформація про те, що окупаційна адміністрація тимчасово окупованого Криму наказала припинити рух поїздів, зокрема пасажирських, через пошкодження колій, яке трапилось в результаті "бавовни" на складі БК в Джанкої. Пасажирів із поїздів висаджуватимуть на станції "Владиславівка", що за 100 км від самого Джанкою.

А от якщо поглянемо на карту залізниць Криму, то побачимо наступне. Перекидати свою техніку та озброєння залізницею по окупованому Криму рашисти можуть лише через залізничний вузол у Джанкої.

Читайте також: Другий раунд "чим вдарили по Криму" розпочато: на півострові знову "бавовна"

Більш того, залізнична лінія "Джанкой-Владиславівка" - це одна із двох "вхідних горловин", які ведуть напряму до "Кримського мосту". Точніше, його "залізничної" частини, яка необхідна росіянам для перекидання ОБТ у великих кількостях.

Карта залізниць тимчасово окупованого Криму, ілюстративне зображення з відкритих джерел

Теоретично, в орків лишається альтернатива гнати ешелони через вузол у Сімферополі, але й тоді треба проїжджати Джанкой, який різко став "непроїзним". І схоже, там справа не тільки у пошкоджених коліях, але й у тому, що "бавовна" в Джанкої "поклала" місцеву електропідстанцію, яка могла в тому числі давати струм на тамтешню залізницю.

І таким чином, напрошується такий висновок – сьогоднішня "бавовна" для окупантів в Джанкої виявилась настільки потужною, що зачепило навіть "Кримський міст". Навіть якщо ця споруда все ще досі стоїть на своєму місці, хоча стояти там не має. Тим більш, у відкритому доступі вже з'явилось відео, яке показує - наскільки багато на підході до Джанкоя було рашистських "Градів" та боєприпасів, що могли стати об'єктом "бавовни":

Читайте також: Знищити Кримський міст: як він захищений, наскільки це потрібно і що дасть