xcounter
#

Армія США дозволить персоналу отримувати доступ до секретної інформації з дому

Армія США дозволить персоналу отримувати доступ до секретної інформації з дому
178

Очікується, що армія відкриє співробітникам віддалений доступ до конфіденційної та секретної інформації протягом наступних 30 днів.

Це рішення було прийнято через пандемію COVID-19, щоб американці могли продовжувати працювати із дому, а військові лідери були готові до другої хвилі вірусу восени.

Армія під’єднає перших 500 користувачів у найближчі 30 днів і планує розширитися до 2000 користувачів, повідомила генерал-майор Марія Барретт (Maria Barrett), командувач Мережевого командного підрозділу армії США (NETCOM).

Читайте також: США "закручують гайки": РФ обмежили в доступі до технологій

NETCOM працює з головним інформаційним офіцером армії США і 7-им командуванням, щоб зібрати "запити користувачів для розставлення пріоритетів".

Maria Barrett NETCOM Армія США секретна інформація
Армія США планує відкрити персоналу доступ до секретної інформації протягом 30 днів

"Залежно від місця розташування, ця можливість, ймовірно, буде працювати краще для користувачів в межах суміжних Сполучених Штатів. Ми маємо намір перевірити результативність з користувачами за межами [суміжних Сполучених Штатів], перш ніж робити там пропозиції", - додала Барретт.

Вона так само повідомила, що "більшість пристроїв з доступом до інформації, будуть віртуальними робочими столами без збережених даних на пристрої кінцевого користувача, але деякі зможуть зберігати дані, що дозволить користувачам працювати в автономному режимі".

Maria Barrett NETCOM Армія США секретна інформація
Це швидке рішення армії США було прийнято через віддалену роботу обумовлену коронавірусом
Наше завдання - вирішити, як ми збираємося цю можливість втілити в життя, і, що більш важливо, як ми збираємося її убезпечити"

Генерал-лейтенант Брюс Кроуфорд (Bruce Crawford), головний інформаційний офіцер армії, заявив на вебінарі на початку червня, що до пандемії армія хотіла отримати цю можливість "приблизно через півтора року", але світова криза прискорила цей графік.

Кроуфорд підкреслив, що віддалена робота буде існувати протягом тривалого часу, і що армія повинна забезпечити свій персонал належними ресурсами.

Читайте також: Глухий кут амбіцій: чи "потягне" Європа дві програми зі створення нових винищувачів