xcounter
#

Україна спільно з партнерами протягом півроку може організувати виробництво боєприпасів

36600
Україна спільно з партнерами протягом півроку може організувати виробництво боєприпасів

Йдеться про виробництво артилерійських боєприпасів калібру 100-152 мм

Україна спільно з партнерами зможе у стислі терміни організувати виробництво боєприпасів. Про це в інтерв’ю Defense Express заявив голова всеукраїнського об’єднання організації роботодавців "Федерація роботодавців машинобудівної промисловості" та керівник корпорації "УкрІннМаш" Віталій Немілостівий.

152-мм боєприпас
152-мм боєприпаси, фото ілюстративне

На його думку, спільно з низкою східноєвропейських країн українська оборонна промисловість здатна протягом півроку організувати виробництво артилерійських боєприпасів калібрів від 100 до 152 мм – Немілостівий стверджує, що низка країн Європи вже готова співпрацювати з Україною щодо цього питання.

Читайте також: Перші успіхи M777A2 на полі бою в Україні: російська САУ проти американської гаубиці в руках ЗСУ (відео)
самохідна артилерійська установка 2С3
Україні потрібно багато боєприпасів, щоб вигнати ворога зі своєї землі

Разом з тим, для цього Україна повинна ухвалити низку важливих рішень для пришвидшення процесу співпраці із закордонними партнерами – нині керівники підприємств та головні конструктори вимушені діяти за законами мирного часу, що значно ускладнює комунікації з колегами з-за кордону.

Детальніше про ці та інші подробиці – незабаром у великому інтерв’ю з Віталієм Немілостівим на сторінках Defense Express.

Читайте також: Україна отримає від Чехії понад 4000 снарядів калібром 152-мм