xcounter
#

Рашисти вихваляються знищеними гаубицями M777: чому до відео з "ураженням" більше питань, ніж відповідей

370553
Рашисти вихваляються знищеними гаубицями M777: чому до відео з "ураженням" більше питань, ніж відповідей

Схоже, M777 вже встигли настільки зіпсувати життя рашистам, що ті "малюють" собі перемоги зі знищеними гаубицями

Пропагандони РФ знову намагаються зробити перемогу там, де вона насправді під великим знаком питання – цього разу йдеться про нібито "знищення" українських M777 – кадри з "ураженням" 155-мм гаубиць опублікував пропагандистський телеканал "Звезда".

Як стверджують пропагандони, спочатку "по позиціях артилеристів був нанесений ракетний удар", внаслідок чого "декілька гаубиць були пошкоджені", а потім "вся техніка та гаубиці були знищені" ударом артилерії.

Читайте також: Скільки гаубиць M777 вже готові нищити рашистів в Україні

Однак відео викликає більше запитань, ніж відповідей. Так, на фото нижче – так званий "ракетний удар", який "пошкодив декілька гаубиць" – натомість ми бачимо, що баражуючий боєприпас, який рашисти ймовірно випустили по наших позиціях, не зачепив ні гаубиці, ні людей – на відео чудово видно, як розбігається обслуга гаубиці після влучання боєприпасу в землю.

M777 гаубиця
Боєприпас не влучив у гаубицю

До другої половини відео теж є питання. Так, якщо частина відео із тим, як машини з гаубиці заїжджають у ліс такої ж якості, як і все інше відео, то далі якість зображення значно погіршується – фактично, розгледіти, чи вдалося російській артилерії знищити гаубиці неможливо.

артилерійський удар
Момент здійснення артилерійського удару по позиціях наших військових

Зрештою, навіть і самі рашисти дивуються тому, для чого розповсюджувати такі "безрезультатні" відео – ймовірно, пропагандистам треба було змалювати "знищення" зброї, яка, попри те, що нещодавно прибула в Україну, вже встигла непогано "покошмарити" російські окупаційні війська.

Читайте також: Перші успіхи M777A2 на полі бою в Україні: російська САУ проти американської гаубиці в руках ЗСУ (відео)