xcounter
#

Рашисти намагаються накопичити танки та "воскресити" свої десантні частини

19934
Колонна БМД-2 армії РФ, ілюстративне фото довоєнних часів
Колонна БМД-2 армії РФ, ілюстративне фото довоєнних часів

При цьому росіяни продовжують шукати способи, як мотивувати своє "гарматне м’ясо" йти у бій проти ЗСУ

Одразу із декількох джерел Defense Express стало відомо, що ворог продовжує накопичувати резерви і техніку, аби поповнити свої втрати, отримані за останні дні в боях.

Зокрема нам стало відомо, що в 15-км зоні від державного кордону України орки в Бєлгородській зоні накопичили понад 700 одиниць техніки і озброєння, зокрема 119 танків, 80 бронетранспортерів та бойових машин піхоти, 79 бойових машин десанту та понад 350 автомобілів.

Читайте також: Окупанти знімають зі зберігання сотні одиниць ОВТ, у тому числі танки Т-62 та Т-80
Рашисти перекидають розконсервовані Т-80, ілюстративне фото з відкритих джерел

Із цієї кількості техніки можемо зробити такий висновок – рашисти втрачають техніку швидше, аніж встигають знімати із консервації. Тому формують ешелони для відправки на фронт за принципом "заткнути дірку якнайскоріше".

Бо, за вищенаведеними цифрами, для якнайшвидшого поповнення своїх втрат росіяни зібрали . Окремо варто звернути увагу на вісім десятків бойових машин десанту – схоже, орки "передумали" перемішувати свої десантні частини з "вагнерівцями", та вирішили "воскресити" бодай бліду тінь своїх колишніх десантно-штурмових військ.

Окупанти на БМД-4 прямують на утилізацію, ілюстративне фото з відкритих джерел

Для відновлення своїх втрат на на Сєверодонецькому та Бахмутському напрямках окупанти змогли стягнути скромнішу кількість ОБТ – два неповні батальйонні комплекти БМП та БМД, до роти танків та ротний комплект тягачів МТ-ЛБ.

Також – батарею САУ "Пион" та до 20 самохідних вогнеметів ТОС-1 "Солнцепек".

Окупанти перевозять на трейлері свій ТОС-1 "Солнцепек", зображення з відкритих джерел

До техніки та "вогневого валу" потрібне й "гарматне м’ясо", що таки піде у бій. І тут командири рашистів "диференційовано" вирішують питання. Зазвичай вони "кошмарять" своїх підлеглих тим, що ротації не буде, і заодно пропонують пройти "курси підвищення кваліфікації" та отримати офіцерське звання, з відповідною фінансовою мотивацією.

А хтось просто додумується, що перед тим, як кидати своїх орків у бій після бойового злагодження, варто дати тижневу відпустку "для підняття бойового духу".

Пошкоджена БМП-3 рашистів, фото ілюстративне
Читайте також: РФ хоче кинути залишкам "елітної" 58-ї армії зняту зі зберігання техніку