xcounter
#

Окупанти справді копали окопи в "Рудому лісі", хоча знали про радіацію

8746
Є підстави говорити, що ворог тримав свої частини РХБЗ в Чорнобильській зоні, відповідно  - знав про реальний рівень радіації
Є підстави говорити, що ворог тримав свої частини РХБЗ в Чорнобильській зоні, відповідно - знав про реальний рівень радіації

Схоже, для Кремля утримати "нитку" постачання через ЧАЕС для "київського" угрупування було настільки важливо, що там вирішили свідомо пожертвувати життям солдат і підставити їх під критичні дози радіаційного опромінення

Національна гвардія України оголосила, що її бійці знову взяли під захист Чорнобильську атомну електростанцію та інші важливі об’єкти, розташовані в Чорнобильській зоні відчуження (ЧЗО). У відкритому доступі уже з’явились фото, зроблені нашими бійцями в ЧЗО. На одному із цих фото можемо побачити кинутий БТР-60ПБ рашистів із білим "V".

Якщо попрацюємо з відкритими джерелами, то зможемо зробити висновок – цей БТР-60ПБ належав хіба шо силам РХБЗ із складу військ Східного військового округу, які Кремль задіяв для окупації ЧЗО та спроби штурму Києва.

Читайте також: "Тракторні війська" вполювали новий трофей, тепер – розконсервовані Т-72 без "мангалів" (відео)
Кинутий в Чорнобильській зоні БТР-60ПБ рашистів, що міг належати до сил РХБЗ Східного військового округу

Якщо наш висновок вірний, це означає, що орки насправді могли знати про критичний рівень радіації в "Рудому лісі". Однак це їх не зупинило від того, щоб прямо там, в "Рудому лісі", свідчать дані з відкритих джерел.

Тим більш, як уже знаємо, опромінених радіацією окупантів повезли напряму в Гомельську лікарню радіологічної медицини. І що росіяни там, "на місцях", уже взялись підробляти документи – начебто їхніх орків там "від поранень" лікують – щоб засекретити сам масового опромінення особового складу під час перебування ЧЗО.

Схоже, для Кремля утримати "нитку" постачання через ЧАЕС для "київського" угрупування було настільки важливо, що там вирішили свідомо пожертвувати життям солдат і підставити їх під критичні дози радіаційного опромінення.

А фраза якогось рашистського генерал-полковника про те, що партизани під час Другої світової теж рили окопи в лісі біля Чорнобиля і не "зловили" там радіацію – радше не про тупість, а про виховання фанатизму в "рядових" росіян.

Впевнені - окупація ЧАЕС стане однією із найбільш безславних сторінок в історії армії РФ, ілюстративне фото з відкритих джерел
Читайте також: Курсанти у "відрядженні" та нові секретні карти: про що говорять документи знищених підрозділів рашистів