xcounter
#

Українська "вибухова" продукція

7737
Українська "вибухова" продукція

Від динамічного захисту для танків до спорядження бойових частин чи не усіх українських ракет, серійних та перспективних, – здається, фахівці державного підприємства «СпецОборонМаш» можуть все і навіть трохи більше. Адже зупинятися вони не збираються та розвивають нові напрямки.

Підприємство «СпецОборонМаш» (раніше – ДП «Машинобудівна фірма «Артем», входить до складу ДК «Укроборонпром») відоме в Україні передусім як визнаний лідер у спорядженні бойових частин артилерійських снарядів, керованих та некерованих ракет.

Одним з основних напрямків діяльності компанії є спорядження бойових частин протитанкових керованих ракет «Стугна» і «Корсар», а також 152-мм та 155-мм снарядів. Разом з тим, спроможності «СпецОборонМаш» дозволяють розширити цей напрямок діяльності – наразі на підприємстві працюють над запуском експериментальної лінії виробництва спорядження бойової частини «Нептуна», а також мають проєкт під запуск робіт для серійного виробництва «Вільхи» (підприємство отримало державне фінансування на його розробку та закупівлю обладнання).

Читайте також: В Україні розробили нові ручні гранати (перші фото)
Повна версія статті
доступна передплатникам

Щоб отримати доступ, необхідно зареєструватись на сайті та обрати варіант передплати.

РЕЄСТРАЦІЯ
Я вже зареєстрований передплатник. Увійти