xcounter
#

ЗСУ показали, як "Урагани" готуються до нової "Чорнобаївки" (відео)

26528
Бойова робота наших РСЗВ "Ураган", фото - АрміяInform
Бойова робота наших РСЗВ "Ураган", фото - АрміяInform

За кожним ефектним розгромом ворога криється кропітка та напружена робота наших розрахунків реактивної артилерії

Інформагентство АрміяInform опублікувало відео, в якому розповіло про будні наших розрахунків реактивних систем залпового вогню "Ураган" на Миколаївщині.

Автори публікації написали, що у відео фігурують учасники "серіалу" по знищенню ворога в "Чорнобаївці", котрі уже "більше 40 діб ведуть "кочове життя" задля того, щоб звільнити рідну землю від покидьків".

Читайте також: 203-мм аргументи від 2С7 "Піон": українські артилеристи показали, як завдають ударів по армії РФ (фото, відео)

У самому відео також можемо дізнатись багато чого пізнавального. Наприклад – що наша реактивна артилерія досягла такої майстерності, що може "укласти" один реактивний снаряд у вузеньку вулицю прямо на голову оркам.

Або ж – що наші РСЗВ досягли буквально "хірургічної" майстерності у взаємодії з мінометниками Сухопутних військ. Один із бійців на відео згадує, що було завдання "накрити" ворога в якійсь крупній будівлі. Три міномети "виколупали" дах, а "Ураган" - уклав один снаряд в будівлю, і цього вистачило для знищення рашистів.

Бойова робота наших РСЗВ "Ураган", фото - АрміяInform

Від Defense Express наголосимо - за кожним ефектним розгромом ворога, зокрема в 13 «епізодах» знищення орків у Чорнобаївці, криється кропітка та напружена робота наших розрахунків реактивної артилерії та хірургічна взаємодія з іншими силами та засобами ЗСУ.

Зокрема – розвідувально-ударними комплексами Bayraktar TB2, які зокрема коригують вогонь нашої артилерії.

Бойова робота наших РСЗВ "Ураган", фото - АрміяInform
Читайте також: ЗСУ показали на що дійсно здатний Bayraktar TB2: побачити ціль за 50 км та навести артилерію