xcounter
#

ЗСУ покарали колону росгвардійців, яка їхала "воювати" з мирним населенням (оновлено)

11425
Знищена техніка Росгвардії РФ
Знищена техніка Росгвардії РФ

Рашисти з Удмуртії хотіли воювати з цивільними, однак повернуться додому вже "грузом 200"

Збройні Сили України знищили колону рашистських окупаційних військ, що їхала в напрямку Харкова. Відео з розбитою колоною опублікувала 72 ОМБр імені Чорних Запорожців.

"Усі "втомилися" – і техніка, і вояки. Завдяки засідці ЗСУ колона окупантів відправилася на концерт кобзона", – коментують відео у бригаді.

Читайте також: ЗСУ затрофеїли зброю найбільшого з’єднання військ росгвардії, що базується в Чечні

Втім, як відомо, "диявол криється в деталях". Так, разом зі знищеною технікою було знайдено і низку інших "артефактів" – гумові кулі, наколінники та поліцейські щити.

Також серед знищеної техніки була знайдено залишки "справочного материала "Приволжского регионального командования внутренних войск МВД РФ", причому у відео стверджується, що знищені окупанти – уродженці Удмуртії.

Тож у відео робиться досить простий висновок: ці росгвардійці їхали воювати не з професійними військовими, а з цивільним населенням – розганяти мирні протести.

Втім, їхати додому їм вже доведеться "грузом 200" – стверджується, що внаслідок ефективної роботи бійців ЗСУ в живих не залишилося жодного росгвардійця.

Update: ця колона була розбита раніше, однак тільки зараз журналістам вдалося підібратися до неї ближче та відзняти матеріал.

Читайте також: "Бій очима танка", трофейний Т-72 та "двохсоті" рашисти: бійці 92 ОМБр показали, як воюють з окупантами
ТЕГИ Війна