xcounter
#

ЗСУ після знищення переправи відрізали дві роти противника на Луганщині

18150
ЗСУ після знищення переправи відрізали дві роти противника на Луганщині

ЗСУ використовують Сіверській Донець, як зручний рубіж оборони

Українські бійці фактично заманили рашистів у пастку, влаштувавши їм вогневий мішок поблизу селища Білогорівка Луганської області. Ворог у цьому районі навів понтонний міст та переправив через Сіверський Донець дві роти та 30 одиниць техніки, включно із танками, БМП та БТР.

"Як тільки вони переправились українські сили знищили понтон і рашисти потрапили у пастку. У ворога великі втрати, більша частина втекла та намагалась уплав перейти на інший берег, но не змогли через те, що по ньому одразу відкривали вогонь", - пише спільнота InformNapalm.

Читайте також: Рашисти залишили доказ своїх злочинів прямо на ТОС-1 "Солнцепек" (фото)

Про щільність "п'ятачка" на якому були затиснені рашисти, найкраще демонструє наступне фото з дрона. Для зручності, його продубльовано із поміткою ворожої техніки.

Ще скорпульознішій аналіз фото провів Павло Войлов, який склав докупи всі фото від InformNapalm та зміг помітити не меньше 33 одиниць бронетехніки.

Також відео своєї роботи на Ізюмському напрямі 93-тя окрема механізована бригада "Холодний Яр", яка активно використовує артилерію для ураження противника.

Читайте також: ЗСУ знищили ще одну батарею рашистів, які намагались воювати "по-сирійськи" (відео)