xcounter
#

Заступником керівника Офісу Президента призначений Роман Машовець

552
Заступником керівника Офісу Президента призначений Роман Машовець

Президент Володимир Зеленський звільнив Анну Коваленко з посади заступника керівника Офісу Президента та призначив на цю посаду Романа Машовця. Відповідні укази від 22 квітня опубліковані на сайті глави держави.

"Призначити Машовця Романа Васильовича заступником Керівника Офісу Президента України", - зазначається в указі №153/2020.

Попередньо указом №152/2020 Президент звільнив з посади заступника керівника ОП Анну Коваленко.

Водночас у пресслужбі глави держави повідомили, що керівник ОП Андрій Єрмак під час наради, присвяченої питанням національної безпеки та оборони країни, уже представив свого нового заступника Романа Машовця.

В ОП підкреслили, що одним з найголовніших завдань, поставлених перед Машовцем, є завершення роботи над підготовкою Стратегії національної безпеки та оборони країни та іншими важливими документами. Це питання планується розглянути на нараді під головуванням секретаря РНБО Олексія Данілова.

У свою чергу, Машовець наголосив на важливості перегляду окремих документів, які стосуються оборонно-безпекового сектору.

За його словами, необхідно налагодити чітку координацію та взаємодію між законодавчою та виконавчою гілками влади, а також ОП задля системної роботи над вирішенням актуальних проблем галузі.