xcounter
#

СБУ "врятувало" боєприпаси для ЗСУ: коли замість HIMARS – вбивці та 750 доларів

56571
Палає склад з російськими боєприпасами, фото ілюстративне
Палає склад з російськими боєприпасами, фото ілюстративне

РФ продовжує фінансувати диверсантів з метою знищення об’єктів Збройних Сил України

Російські спецслужби не полишають спроб руками диверсантів заподіяти шкоду українським військовим – Служба безпеки України викрила диверсантів, які мали намір нашкодити ЗСУ на півдні.

Так, у Херсонській області ЗСУ зловила агента РФ, який мав визначити місця дислокації підрозділів ЗСУ та підірвати частину боєкомплекту – за це окупанти обіцяли диверсанту "винагороду" у 30 тисяч грн.

У мобільному телефоні диверсанта було знайдено контакти співробітника спецслужб РФ – водночас сам злочинець неодноразово був засуджений за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів, зокрема й вбивства.

Загалом такі дії РФ свідчать про її обмежену здатність знищувати об’єкти в тилу українського війська через недостатню кількість розвідувальних даних та нестачу високоточного озброєння на кшталт ракетних систем HIMARS.
До речі, раніше Defense Express розповідав, що СБУ за тиждень вдалося зловити одразу трьох "мисливців на HIMARS", які мали збирати інформацію про позиції цих ракетних систем.
Читайте також: Міст у Курській області РФ втомився остаточно та надовго: з'явились фото, а рашисти вже шукають диверсантів