xcounter
#

Рашисти бомбили "Зоря-Машпроект" та били по Львову та Івано-Франківську (Оновлено)

7937
Пуск крилатої ракети ворога, ілюстративне фото з відкритих джерел
Пуск крилатої ракети ворога, ілюстративне фото з відкритих джерел

Окупанти прагнуть посіяти паніку і створити враження, що для них начебто нема "недосяжних цілей"

Цього ранку ворог завдав нові масовані удари по містам та оборонним об’єктам нашої держави. Зокрема, як повідомив голова Миколаївської ОДА Кім, росіяни розбомбили завод "Зоря-Машпроект". Масштаб руйнувань, кількість жертв та постраждалих на даний момент ще встановлюються.

Відзначимо, що буквально два дні назад ДП "Зоря-Машпроект" на своїй сторінці в Facebook сповіщало, що продовжує працювати над перспективними проектами, зокрема – створення газотурбогенераторних установок для кораблів ВМС одного із іноземних замовників.

Читайте також: Рашисти не знають, що робити далі та як закінчити так звану "воєнну спецоперацію" – Генштаб

Окрім цього, мер Івано-Франківська повідомив, що російські окупанти завдали уже другий за три дні ракетний удар по місцевому аеропорту. Дані про масштаб руйнувань, кількість жертв та постраждалих – також ще встановлюються.

Найбільш резонансним в усіх сенсах виявився ракетний удар росіян по Яворівському полігону на Львівщині. По цьому об’єкту ворог випустив одразу 30 крилатих ракет. Для проведення цієї атаки агресор застосував стратегічні бомбардувальники типу Ту-95 або Ту-160, які проводили вилітали із Саратова та проводили пуски ракет над водами Чорного моря. Внаслідок атаки ворога загинуло 9 осіб, ще 57 - поранені. Серед них як військові, так і цивільні.

Радник голови МВС Вадим Денисенко в ефірі одного з телеканалів уже підкреслив, що такими атаками агресор намагається показати, що для нього начебто нема "недосяжних цілей". І так посіяти паніку серед мирного населення.

Але своєї цілі ворог не доб’ється.

Читайте також: На Херсонщині знищено черговий найновіший ударний вертоліт РФ Ка-52