xcounter
#

Одразу рота танків рашистів стала трофеєм ЗСУ на Чернігівщині

38914
Трофейний Т-80ВБМ, взятий у боях з армією РФ, фото ілюстративне
Трофейний Т-80ВБМ, взятий у боях з армією РФ, фото ілюстративне

Усі машини були в справному стані, їх уже використовують наші військові для боїв проти загарбників

Сьогодні один із підрозділів Збройних Сил України, підпорядкований Оперативному командуванню "Північ", провів успішний бій з переважаючими силами противника. В результаті цього бою наші військові захопили одразу 10 танків, зенітно-ракетний комплекс неназваного типу та бойову ремонтно-евакуаційну машину.

Про це повідомляє прес-служба Оперативного командування "Північ" на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Трофейні танки армії РФ вже допомагають боронити Україну (фото)

Відзначимо, що це перший відомий випадок, коли наші військові як трофей в один момент брали настільки велике число танків ворога – ротний комплект в 10 машин. Для порівняння – за деякими даними, до цього моменту Збройні Сили України уже використовували 70 трофейних танків.

ЗРК та БРЕМ - теж "приємний бонус". Схоже, у цьому епізоді трофеєм наших військових став ЗРК "Тор". Сьогодні були повідомлення у відкритих джерелах про те, що саме комплекс такого типу потрапив у руки воїнів ЗСУ на Чернігівщині. Можливо, скоро стане відомим, наскільки завдяки трофеям від рашистів Збройні Сили України змогли зміцнити свої частини протиповітряної оборони та Сил підтримки.

Трофейний танк, взятий у боях з армією РФ, фото ілюстративне
Читайте також: Зброєю керують воїни: як військові з ОК "Північ" обороняють Чернігівщину та знищують ворожі танки, БМП і літаки