xcounter
#

Оборонним підприємствам можуть на час війни заборонити розповідати про свою роботу

3698
Пожежа на Київському бронетанковому заводі після удару рашистів
Пожежа на Київському бронетанковому заводі після удару рашистів

Якщо заборона вступить в дію, її виконання будуть контролювати військові адміністрації на місцях

Група народних депутатів від парламентської фракції "Слуга народу" сьогодні, 18 квітня 2022 року, подали в Раду законопроект №7296 "Про внесення змін до Закону України «Про правовий режим воєнного стану".Текст законопроекту та пояснювальна записка поки що відсутні на сайті ВР.

В чому зміст документу, пояснила прес-служба фракції "СН" на своєму сайті. Якщо дослівно – "пропонується заборонити оборонним підприємствам оприлюднювати і поширювати інформацію про режим своєї роботи в умовах воєнного стану. Визначати перелік таких підприємств зможуть військові адміністрації".

Читайте також: "Укроборонпром" підтвердив удар росіян по заводу, причетному до виробництва "Нептуна"
Пожежа на Київському бронетанковому заводі після удару рашистів

Можемо допустити, що призвідником появи такого законопроекту став епізод, про який розповідав Defense Express. Нагадаємо, спочатку на одному із телеканалів вийшов телесюжет про роботу Київського бронетанкового заводу із складу "Укроборонпрому", який містив піар керманича Концерну Юрія Гусєва.

Цей сюжет виявився занадто інформативним для окупантів, які змогли 16 квітня цього року завдати болючий удар по одному із цехів КБТЗ, декілька працівників підприємства загинули.

Читайте також: Піар "Укроборонпрому" призвів до удару по бронетанковому заводу: знищено цех де ремонтували трофеї, є загиблі та поранені