xcounter
#

Нова унікальна комплексна система периметральної охорони

Охорона під кодом PUZZLE
1642
Нова унікальна комплексна система периметральної охорони

Братиславська компанія Aliter Technologies a.s. разом з партнерами з Чехії й Словаччини розробили й наразі тестують нову унікальну комплексну систему периметральної охорони важливих об’єктів і територій. Система отримала проєктну назву PUZZLE, оскільки вона, як і популярна головоломка-іграшка, складається з багатьох заздалегідь підготовлених і взаємно підігнаних елементів.

Комплексна система периметральної охорони PUZZLE визначається як унікальна й інноваційна, хоча вона не містить жодного нового специфічного технічного або конструктивного рішення. Фактично її створено шляхом інтеграції наявних виробів і рішень в одну багатошарову систему охорони спеціальної й критичної інфраструктури.

Ця система може забезпечувати охорону визначених об’єктів і територій, наприклад, атомних електростанцій й інших енергетичних об’єктів, пунктів управління, місць скупчення великої кількості людей, таких як залізничні вокзали, аеропорти, стадіони під час спортивних й інших масових заходів, і навіть великі міські агломерації – як з землі, так і з повітря.

Читайте також: Безпілотник США RQ-4A Global Hawk за один політ розвідав сили РФ на Кавказі, у Криму та на Донбасі
Рішення COMTANET забезпечують створення складної системи зі значним рівнем реалізованих функцій
Повна версія статті
доступна передплатникам

Щоб отримати доступ, необхідно зареєструватись на сайті та обрати варіант передплати.

РЕЄСТРАЦІЯ
Я вже зареєстрований передплатник. Увійти