xcounter
#

На острові Зміїний збираються побудувати базову станцію глобальної морської системи зв’язку

1440
Острів Зміїний
Острів Зміїний

Відповідний тендер оголосило казенне підприємство "Морська пошуково-рятувальна служба"

Згідно з оприлюдненими 2 листопада ц.р. у системі публічних закупівель Prozorro даними, аукціон має початися 19 листопада ц.р.

Початкова вартість робіт з "нового будівництва Базової станції "Зміїний" Берегової радіостанції морського району А1 Глобальної морської системи зв’язку під час лиха та для забезпечення безпеки мореплавства (А1 ГМЗЛБ)" складає 68 265 872,80 гривні.

Читайте також: Острови невезіння українських кораблебудівників
Prozorro

Роботи по будівництву станції у селищі Біле, острова Зміїний, Вилківської міської ради Кілійського району, Одеської області мають бути завершені до 31 грудня 2022 року (або 17 місяців з дати початку робіт).

Острів Зміїний
Селищі Біле на острові Зміїний

Гарантійний строк експлуатації об'єкту будівництва, згідно з умовами тендеру, повинен бути не меншим ніж 25 років.

Острів Зміїний

Також відзначається, що КП "Морська пошуково-рятувальна служба" оголосила ще чотири тендери з проведення інших видів робіт з будівництва берегової радіостанції загальною вартістю понад 2 млн гривень та тендер на виконання послуг з аналізу геотехнічної підоснови ґрунту на острові Зміїний вартістю 28 300 гривень.

Острів Зміїний

Варто додати, що наприкінці жовтня ц.р. казенне підприємство "Морська пошуково-рятувальна служба" з робочим візитом відвідали перший заступник Міністра інфраструктури Дмитро Абрамович та генеральний директор Директорату морського та річкового транспорту Ярослав Ілясевич.

Острів Зміїний

Під час візиту представники міністерства відвідали острів Зміїний, де ознайомилися з проєктом будівництва на острові нової Базової станції морського району А1 ГМЗЛБ.

Читайте також: ​Як Морська охорона боролась з контрабандистами та диверсійно-розвідувальною діяльністю (відео)