xcounter
#

На межі з Кримом спецпризначенці проводять навчання зі знищення ДРГ противника (відео)

970
ССО відпрацювали протидію ДРГ
ССО відпрацювали протидію ДРГ

У навчаннях на Херсонщині беруть участь підрозділи ССО, СБУ, Нацгвардії та інші силові структури України

Сили спеціальних операцій ЗСУ на межі з тимчасово окупованим Кримом проводять навчання з протидії диверсійним загрозам.

Під час одного з епізодів навчань, який пройшов на Херсонщині, бійці ССО мали відпрацювати механізми виявлення та знешкодження диверсійно-розвідувальних груп, що пересуваються автотранспортом. Також було відпрацьоване знищення незаконних збройних формувань на території України.

Читайте також: "Завод 410 ЦА" прийняв на ремонт другий літак Ан-74 з Казахстану

Як повідомив командувач об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв, постійні тренування військових обумовлені наявністю в регіоні критичних об'єктів інфраструктури з високим ступенем загрози терористичних посягань. Практичні дії спецпризначенці вдосконалюють як вдень, так і вночі.

"Тренування завжди відбуваються в умовах, максимально наближених до реальних, у взаємодії з підрозділами Служби безпеки України, Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії, Державної прикордонної служби України, а також місцевими органами державної влади та самоврядування", - наголосив Сергій Наєв.

У ході навчань продемонстровано високий рівень навченості, що є запорукою успішної протидії терористичним загрозам та гарантією безпеки, підкреслив командувач об'єднаних сил ЗСУ.

Дивіться також: Загін Сил спеціальних операцій відпрацював навчальний "наліт" у зоні проведення ООС