xcounter
#

Компанія "Співдружність Авіа Буд" відновила два гелікоптери Мі-8 (фото)

1282
Гелікоптер Мі-8МСБ-В ДПСУ після відновлення на "Співдружність Авіа Буд"
Гелікоптер Мі-8МСБ-В ДПСУ після відновлення на "Співдружність Авіа Буд"

Запорізька компанія виконала частину робіт з ремонту та модернізації гелікоптера Мі-8МТ для українських миротворців та Мі-8МСБ-В для ДПСУ

Як повідомила прес-служба приватної компанії, її робітниками було виконано очищення, підготовка й нанесення лакофарбового покриття на поверхню гелікоптерів, ремонт та фарбування паливних баків, а також нанесення написів на поверхню фюзеляжу.

Це одна з багатьох операцій компанії "Співдружність Авіа Буд", яку вона вже давно виконує в співробітництві зі своїм партнером - авіапідприємством ПАТ "Мотор Січ" (входить до складу ГС "Ліга оборонних підприємств України").

Читайте також: "Мотор Січ" планує у 2020 році сертифікувати гелікоптер МСБ-2 "Надія"
Мі-8МСБ-В
Гелікоптер Мі-8МСБ-В Державної прикордонної служби після відновлення

Однак основним "ноу-хау" компанії, де працює понад 400 робітників, є створення різноманітних деталей для авіатехніки з композитних матеріалів.

Мі-8МТ
Відремонтований та модернізований для 18-го вертольотного загону гелікоптер Мі-8МТ

Зокрема, композитні деталі вироблені на виробничих потужностях саме цієї компанії встановлюються на оновлені гелікоптери Мі-2МСБ від "Мотор Січ".

Мі-2МСБ
Композитні частини гелікоптера Мі-2МСБ, що серійно виготовляються на потужностях ТОВ "Співдружність Авіа Буд"

Для оновлених у Запоріжжі машин, їх партнери виготовляють з новітніх композитних матеріалів носову частину фюзеляжу та капоту двигуна, системи кондиціонування повітря, трапи та багато іншого.

Мі-2МСБ-1
Модернізований АТ "Мотор Січ" Мі-2МСБ-1 з композитними деталями ТОВ "Співдружність Авіа Буд" на виставці "Зброя та Безпека-2019". Червоним виділені частини гелікоптеру виготовлені на "Співдружність Авіа Буд"

Також варто додати, що модернізовані за допомогою фахівців ТОВ "Співдружність Авіа Буд" гелікоптери неодноразово були продемонстровані на Міжнародних виставках "Зброя та Безпека".

Читайте також: "Мотор Січ" показала авіаційні тренажери для підготовки військових пілотів ЗСУ (відео)