xcounter
#

"Холодноярці" взяли рашистів "у капкан", трофей – машина до вогнемету "Буратино"

39470
ТЗМ до ТОС-1 "Буратино", що стала трофеєм ЗСУ
ТЗМ до ТОС-1 "Буратино", що стала трофеєм ЗСУ

Рашисти вміють лише бити по мирному населенню з підготовлених позицій, а от виводити свої машини з-під ударів ЗСУ – цьому орків не навчили

Прес-служба 93-ої механізованої бригади на своїй сторінці у Facebook розповіла, що бійці бригади зуміли захопити транспортно-заряджальну машину до самохідного важкого вогнемету рашистів ТОС-1 "Буратино". Ця машина йшла в складі колони до одного із сіл у Харківській області, наші бійці вдало зайшли росіянам, і завдяки результативному бою здобули заслужений трофей. Показово, що самого самохідного вогнемета в складі колони не було.

Тут варто відмітити. Росіяни неоднократно піарили ТОС-1 "Буратино" як чергове своє "вундерваффе", що начебто здатне знищувати великі маси військ на великих площах.

Читайте також: Зі "Стугни" по "Буратині" та постріл по танку впритул: вражаючи відео роботи операторів ПТРК від КБ "Луч"

Але як показала практика цієї війни, рашисти зуміли використати ТОС-1 лише проти мирної інфраструктури – ТЕЦ на Сумщині, або ж по житловим будівлям на Харківщині. А сам факт, що орки не зуміли звести в одну колону ТЗМ та власне сам самохідний вогнемет "Буратино", свідчить – окупанти переважно не тренувались та не вміють виходити з-під удару у відповідь Збройних Сил України.

ТЗМ до ТОС-1 "Буратино", що стала трофеєм ЗСУ
Читайте також: Ракетою по рухомій техніці: для розрахунків українських ПТРК це вже звична справа