xcounter
#

"Антонов" доставить на Гуам гвинтокрил Sea Lynx німецьких ВМС

1493
Завантаження вертольота Sea Lynx ВМС Німеччини на борт Ан-124-100 "Авіаліній Антонова"
Завантаження вертольота Sea Lynx ВМС Німеччини на борт Ан-124-100 "Авіаліній Антонова"

"Авіалінії Антонова" виконають такий рейс, аби забезпечити перший за останні 20 років похід корабля ВМС Німеччини в Тихоокеанський регіон

Літак Ан-124-100 "Руслан" із складу "Авіаліній Антонова" доставить на острів Гуам гвинтокрил Sea Lynx військово-морських сил Німеччини. Про це повідомляє ресурс Deutsche Marine Blog.

Автори порталу зазначають, що на острів Гуам має прибути фрегат FGS Bayern (F217), що зараз виконує похід в Тихоокеанському регіоні.

Завантаження вертольота Sea Lynx ВМС Німеччини на борт Ан-124-100 "Авіаліній Антонова", зображення з відкритих джерел

На Гуамі Bayern має поповнити запаси продовольства та води, і заодно – провести "розмін" свого бортового гелікоптера Sea Lynx, що має власну назву "Lemmy", на аналогічну гвинтокрилу машину, яка має власну назву "Dusty", і котру власне й доставить "Руслан" наших "Авіаліній Антонова".

Наш Ан-124-100 вирушив у рейс в інтересах німецьких ВМС учора, 18 жовтня цього року, із німецької авіабази Нордгольц.

Гвинтокрил Sea Lynx ВМС Німеччини, ілюстративне зображення з відкритих джерел

Німецький фрегат FGS Bayern (F217) вийшов у похід до Тихого океану на початку серпня 2021 року, повернутись на Батьківщину корабель має у березні 2022 року.

Це – перший за останні 20 років похід корабля німецьких ВМС в Тихоокеанський регіон.

Фрегат FGS Bayern (F217) німецьких ВМС виконує у водах Тихого океану спільні маневри з "прибережними бойовими кораблями" ВМС США, розгорнутими для патрулювання в регіоні, фото з відкритих джерел