xcounter
#

Америка повинна надати Україні штурмовики A-10 для знищення агресора

Штурмовики А-10
Штурмовики А-10
84334

A-10 — це американський броньований одномісний штурмовик, призначений для знищення танків, бронемашин та інших наземних цілей. Україна зараз має скористатися ідеєю, яку зараз висловлюють у Америці. Звісно, якщо це не популізм від закордонних друзів.

Про те, що Америка повинна надати Україні таку зброю як варіант розширення допомоги України, заявив Еверетт Пайетт (Everett Pyatt), колишній помічник секретаря США з питань військово-морського флоту та логістики. Ця позиція була оприлюднена у впливовому американському виданні Defense News.

Штурмовик А-10

"Українські солдати довели свою мужність і хоробрость. Кожен день має вирішальне значення для стримування Росії. Є ще один крок, який може бути значним: передача трьох ескадрилій літаків А-10 для ВПС України. Цей літак і його система озброєнь були розроблені для протидії бронетанковому нападу в Європі.

Читайте також: Ворог на всіх напрямках має втрати: оперативна інформація Генштаб ЗСУ

Літак доступний, так як ВПС США хоче вивести з експлуатації певну частину таких зразків. А-10 був розроблений для роботи в Європі з погано підготовлених об’єктів. Переподготовка пилотов минимальна. Все, що потрібно, це поставити українські знаки і доставити літаки. Це можна зробити за кілька днів. Військово-повітряні сили США готові до використання пакетів розгортання. Вся передача ВПС України може бути завершена через кілька днів після вирішення Конгресу", - наголошує Еверетт Пайетт.

А-10
Штурмовик А-10

У статті також проводиться аналогія з подіями Другої світової. "Дайте нам зброю, і ми закінчимо роботу", - казав прем'єр-міністр Великобританії Уінстон Черчилль у лютому 1941 року. Після цієї потужної промови президент США Франклін Рузвельт запропонував, а Конгрес схвалив програму допомоги, яка забезпечила Британію обладнанням, зброєю та доступ до виробничих потужностей Сполучених Штатів. Ці дії були необхідні для гальмування нацистських наступів.

Історія часто рифмуется. Тепер президент України Володимир Зеленський відповідно до філософії Черчилля робить заклик до постачання устаткування, техніки та озброєння, що необхідне для стримування просування російської армії. Настав час для широкомасштабих програм ленд-лізу для підтримки України, наголошується у американському провідному виданні Defense News.

Читайте також: На території України наразі перебувають не менш як 111 БТГ окупаційних військ РФ - Генштаб