xcounter
#

Про корисних ідіотів та зрадників: чому ніхто не буде розбиратися яка між ними різниця

Про корисних ідіотів та зрадників: чому ніхто не буде розбиратися яка між ними різниця
7994

Війна створює у тилу нові правила, якщо ними не слідувати - гинуть люди

З першого дня війни українські військові просять дотримуватись доволі простих правил - не фотографувати позиції українських воїнів та не писати у режимі онлайн куди де що "прилетіло".

Але попри численні заклики, все одно деякі любителі "лайків" викладають фото з українськими військами. Результат таких дій - удар рашистів по торгівельному центрі на київському Подолі.

Читайте також: Рашисти відправляють тиловиків на передову – Генштаб
Фото від любителя лайків з українською військовою технікою, яка "ховалась" біля ТРЦ, та результат удару рашистів по цьому ТРЦ

Зазначимо, що знайти людину, яка зробила та оприлюднила фото, доволі легко, бо за знімком визначається не тільки будинок, а навіть поверх чи конкретна квартира з вікна якої його було зроблено.

І коли автора фото знайдуть, то йому буде вкрай важко пояснити, що він просто корисний ідіот, а не цілеспрямовано "злив" інформацію ворогу.

Інша ситуація, коли на руку ворогу починають грати вже публічні особи. Наприклад, керівник українського Першого добровольчого мобільного шпиталю Геннадій Друзенко у прямому ефірі заявив, що наказав лікарям каструвати поранених російських військових.

Потім він визнав, що це був емоційний порив, але можемо лише констатувати, що у РФ цю заяву вже розкрутили на всіх телеканалах.

Більше того, саме такі страшилки будуть розповідати рашиські політруки своїм солдатам та навіть показувати відео з Друзенко у якості доказу. Бо в армії РФ дезертирство та здача у полон набуває доволі широких масштабів і з цим рашисти борються загородзагонами. А тепер для "мотивації" бійців достатньо показати відповідне відео.

Тому можемо лише порадити всім українцям, тримайте смартфон у кишені та не фотографуйте наших військових, не пишіть у соцмережі де, коли та яку техніку ви бачили. Не коригуйте вогонь ворога повідомленнями про те де "бахнуло".

Бо у реальному житті вам доведеться доводити, що ви просто "корисний ідіот", а не коригувальник вогню.

Це саме стосується і публічних осіб, які "на емоціях" можуть сказати те, що потім вийде боком всій країні.

Бажаєте реально допомогти за допомогою звичайного смартфона: повідомляйте про помічену техніку рашистів за допомогою спеціального Telegram-бота: stop_russian_war_bot.

Читайте також: ЗСУ захопили рідкісний Т-80УК армії РФ: таких в армії РФ лише декілька одиниць
ТЕГИ Війна