xcounter
#

Сухопутні війська ЗСУ відправили до пекла колону російського десанту (Відео)

54882
Знищені БМД ворога, фото ілюстративне
Знищені БМД ворога, фото ілюстративне

Десантні війська рашистів не мають нормального прикриття з повітря, тому вимушені діяти малими групами. Результат дещо закономірний – ЗСУ буквально випалює рашистські колони в попіл

Сухопутні війська ЗСУ на своїй сторінці у Facebook опублікувало відео з короткою та промовистою підводкою – "колону російського десанту відправили до пекла". Якісь додаткові дані зможемо добути самостійно, якщо переглянемо це відео.

Як можемо побачити, на відео є близько 10 бронемашин типу БМП-3 або ж БМД-4. Частина з цих машин має невеликі пошкодженні, частина - взагалі знищена до остову. Також в кадрі можемо побачити навіть пару вантажівок, що виглядають цілими. Але в кадрі не можемо побачити «органічні залишки» знищеної живої сили противника.

Читайте також: Батальйони окупантів втрачають до 70% техніки, а командири приймають рішення "тікати"

Судячи за площею вигоряння, колона російського десанту потрапила під удар нашої реактивної артилерії, яка вела стрільбу за цілеуказівкою від БПЛА. Тим більш, як розповідав Defense Express, у відкритому доступі з’явилось відео, яке свідчить – Bayraktar TB2 може виявити ціль аж за 50 кілометрів, і на таку дистанцію навести реактивну артилерію.

Схоже, спроби командирів рашистів хоч десь проявити креатив і не потрапляти на "пристріляні" місця типу аеропорту "Чорнобаївка" - завершуються закономірною невдачею. За відсутності нормального прикриття з повітря рашисти намагаються діяти малими групами, але така спроба зменшити "площадность" цілі не рятує від вогню нашою артилерія.

Читайте також: "Азов" лупить з БТР-4 по рашистам, а ССО підривають колони: ефектні відео з поля бою