xcounter
#

В зоні ООС відбулись демонстративні маневри реактивної артилерії ЗСУ

3358
Такі навчання вели бійці 128 бригади
Такі навчання вели бійці 128 бригади

Ці маневри відбулись на тлі того, що росіяни на Сході України й далі накопичують важке озброєння всупереч усім домовленостям

На одному із полігонів у зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) відбулись навчання розрахунків реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) БМ-21 "Град".

Про це розповіла прес-служба 128 окремої гірсько-штурмової бригади на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Основи національного спротиву: ССО почали підготовку бійців для Руху опору

Своє повідомлення прес-офіцери бригади супроводили фразою "Підрозділи реактивної артилерії Закарпатського Легіону завжди готові прийти на допомогу піхоті".

І слід відзначити, що такі маневри реактивної артилерії наших Збройних Сил відбулись на тлі новин про активізацію сил противника, себто РФ, на окупованих територіях Сходу України.

Системи БМ-21 висуваються в район проведення навчань

Наприклад, видання АрміяInform розповідало, що 2 серпня цього року було зафіксовано - російські окупанти розмістили шість протитанкових гармат, 20 гаубиць та 61 танк на полігонах Успенка та Круглик, що розташовані на тимчасово непідконтрольній уряду України частині території Луганської області.

А в Будьонівському районі Донецька – російські окупанти розмістили чотири бронетранспортери, вісім тягачів МТ-ЛБ, землерийну машину (МДК-3) та броньовану ремонтно-евакуаційну машину (БТС-4А).

Розрахунок системи БМ-21 "Град" із складу реактивної артилерії 128 бригади готовий до стрільби, фото - прес-служба самої 128 бригади
Читайте також: Повітряні Сили України вдруге за останні два тижні піднімали у повітря розвідники Су-24МР